Verwarming
Luchtverwarming
Verkoeling
Ventilatie


Veiligheid
Loodgieterswerk
Alarmlink
Ventilatie
Inbraak
Duurzaam
Reparaties
Advies
Contact


 

Inbraakbeveiliging

Ontwikkeld door één van de meest toonaangevende fabrikanten ter wereld biedt het systeem van Homelink alle mogelijkheden om uw eigendommen te bewaken. Met een mindere overlast tijdens het installeren.


Homelink is meer dan een beveiligingssysteem. Dankzij mobiele en draadloze technieken beschikt u over een systeem dat zal melden wat er aan de hand is, of u thuis bent, op uw werk of op vakantie. Homelink geeft u en iedereen in uw omgeving een veilig gevoel.


Dankzij een duidelijke display en handige navigatietoetsen is de bediening eenvoudig, ook door kinderen. De afstandsbediening, vergelijkbaar met die van uw auto, geeft u volldeige controle over uw systeem, u hoeft geen code in te toetsen. Schakel Homelink in en uit met slechts één druk opo de toets.

De voordelen op een rij:


  

Als erkend installateur vinden wij service vanzelfsprekend en daarom  staat service, evenals dienstverlening, bij Domein installatietechniek hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten niet alleen service, maar ook  kwaliteit en een bijna ouderwetse betrouwbaarheid.

Onze medewerkers staan 7 dagen per week 24 uren per dag voor u klaar om de gerezen problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen.


ONZE PARTNERS

  

  


  


NIEUWS