Verwarming
Luchtverwarming
Verkoeling
Ventilatie
Electriciteit
Sanitair
Veiligheid
Loodgieterswerk
Alarmlink
Ventilatie
Inbraak
Duurzaam
Reparaties
Advies
Contact


 

Verwarming

Het aanleggen, repareren en onderhouden van verwarmingsinstallaties behoort tot onze belangrijkste werkzaamheden. Domein Installatietechniek is bekend met een grote verscheidenheid aan verwarmingsinstallaties. Bij ons kunt u terecht voor onder meer de verwarmingsinstallatie van uw woning, maar ook voor uw kantoor- of bedrijfspand.


Er is meer mogelijk dan u misschien denkt. Niet alleen qua design is er bijna een onbeperkte keuze, maar ook is er een zeer uitgebreid aanbod aan verwarmingssystemen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een lokaal of centraal systeem, maar ook of u wilt verwarmen met water of lucht en dat al dan niet met een warmwatertapbereider. Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Domein Installatietechniek u kan bieden. Wij werken onder meer met de cv-ketels van Nefit en Remeha.

  

Als erkend installateur vinden wij service vanzelfsprekend en daarom  staat service, evenals dienstverlening, bij Domein installatietechniek hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten niet alleen service, maar ook  kwaliteit en een bijna ouderwetse betrouwbaarheid.

Onze medewerkers staan 7 dagen per week 24 uren per dag voor u klaar om de gerezen problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen.


ONZE PARTNERS

  

  


  


NIEUWS